25 години сертифицирани еко пелени, безопасни за бебетата и с грижа за околната среда

Bambo Nature са ново поколение екологични пелени, създадени с грижа към бебетата и околната среда!

Те са сред най-щадящите околната среда памперси, които се предлагат на пазара, произведени са с отговорност към природата и 95% от всички отпадъци от производството им се рециклират. Еко пелените Bambo Nature са сертифицирани с Nordic Ecolabel - официална еко маркировка за продукти, отговарящи на строгите екологични стандарти и критерии на скандинавските страни за опазване на околната среда, сертификат от FSC - Forest Stewardship Council (Съвет за стопанисване на горите) – символ, гарантиращ, че продуктът е произведен със суровини от отговорно управлявани горски масиви. Дерматологично тествани са, не предизвикват кожни раздразнения и алергии.

Еко пелените Bambo Nature са нежни към кожата и здравето на бебето и имат много мек външен и вътрешен слой , наподобяващ фин текстил, който създава усещане от памперса, както при допир с мека дреха. Създадени са така, че да прилегнат перфектно към бебешкото тяло, което осигурява комфорт на бебето, липса на нежелани протичания и голяма свобода на движенията.

Памперсите Bambo Nature се предлагат в 6 размера, подходящи за всяка възраст от раждането, докато детето се научи да ползва гърне или тоалетна и вече не се нуждае от тях.